Επιστροφή Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.Η επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν συνενόησης με το κατάστημα, μέσω e-mail στο info@paidikooneiro.gr ή τηλεφωνικώς στο 2413 – 006104.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Για να γίνει η επιστροφή ενός προϊόντος θα πρέπει να καλέσετε την ΕΛΤΑ Courier ή να επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα της ώστε να παραδώσετε το δέμα.Προσοχη!Στο κούριερ θα ανάφερεται ότι η χρέωση θα είναι του παραλήπτη,δική μας.

Τα προϊόντα κατηγορίας Outlet – Stock δεν αλλάζονται. 

1.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

***Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο σε περίπτωση που το προϊόν που σας ήρθε είναι κατεστραμμένο.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε *, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα και να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας. Στην περίπτωση αυτή το χρηματικό ποσό που θα επιστραφει σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε θα προκύπτει αφου πρώτα αφαιρεθεί το κόστος της αρχικής αποστολής και της επιστροφής σε εμας.Tο ποσό που θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας θα είναι αυτό που προκύπτει αφου πρώτα αφαιρεθεί το κόστος μεταφορικών δηλαδή θα φαιρούνται 8€ Η επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα, μέσω μηνύματος  μέσω e-mail στο info@paidikooneiro.gr ή τηλεφωνικώς στο 2413 – 006104.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 7 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

***Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο σε περίπτωση που το προϊόν που σας ήρθε είναι κατεστραμμένο.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα προς επιστροφή γίνονται δεκτά ΜΟΝΟ μέσω ΕΛΤΑ Courier

2.ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν το προιόν το οποίο παραγγείλατε δεν σας ικανοποιεί,κάνουμε αλλαγή του προϊόντος μόνο κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα, μέσω μηνύματος  μέσω e-mail στο info@paidikooneiro.gr  ή τηλεφωνικώς στο 2413 – 006104.Η όλη διαδικασία αλλαγής έχει χρέωση 7€ (3.5+3.5).

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση αλλαγής, μας ενημερώνετε και ρυθμίζουμε άμεσα εμείς την διαδικασία της αλλαγής. Μας αποστέλετε το προϊόν με δική μας χρέωση μέσω ΕΛΤΑ Courier και όταν αυτό παραδοθεί σε εμάς στην κατάσταση που σας είχε αποσταλεί, πραγματοποιούμε την αλλαγή. Για τη δική σας διευκόλυνση δίνουμε χρονικό περιθώριο 5 εργάσιμες  ημέρες απο την παραλαβή του προϊόντος για την αλλαγή του. Η όλη διαδικασία αλλαγής έχει χρέωση 7€ .Στις προσφορές γίνονται αλλαγές μόνο από την ίδια κατηγορία.

Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 5 εργάσιμων ημερών,  η εταιρία ΟΝΕΙΡΟ διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος. Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.

Οι παραπάνω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας, επιστροφές χωρίς να προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση του καταστήματος, ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.


*ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίοδο εκπτώσεων οι τιμές υπολογίζονται με τις ισχύουσες τιμές των προιόντ

0
🚚 Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€ 📞 2413006104 🌼🌼🌼 Προλάβετε πρώτοι την νέα καλοκαιρινή collection! 🌼🌼🌼
x