Έξοδα Αποστολής

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας και ειδικότερα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ courier). Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός  Κυριακής και αργιών. Η χρέωση για κάθε παραγγελία είναι 4.50€ και δωρεάν άνω των 50€.

Εξαιρούνται τα πακέτα βάπτισης, οι χρεώσεις είναι ως εξής:

15€ σε πακέτα με τροχήλατη ή τσάντα βαλίτσα

25€ με ξύλινα κουτιά

 Σε όλες τις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό του πελάτη.

Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 3-7 εργάσιμες ημέρες.  Φεύγουν απο το κατάστημα την ίδια ή την επόμενη μέρα της παραγγελίας, σας στέλνουμε τον κωδικό αποστολής και μπορείτε να βρείτε το δέμας σας. Το paidikooneiro.gr θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των ανωτέρω εργασίμων ημερών, ενώ επιφυλάσσεται για τις περιπτώσεις τυχόν εμφάνισης ελλείψεων σε προϊόντα, οπότε ο χρόνος αποστολής θα διαφοροποιείται, για το οποίο θα ενημερωθείτε σχετικώς από την εταιρεία.5

0
    0
    Το Καλάθι μου
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα