Γενικοί Όροι

H Ιστοσελίδα paidikooneiro.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας ΟΝΕΙΡΟ ( ΑΦΜ: 047253043, ΔΟΥ: Λάρισας Β’),εδρεύει στη Λάρισα, στην διεύθυνση Βενιζέλου 13, τηλ: 2413 – 006104 και το email επαφής είναι το info@paidikooneiro.gr

Οι παρόντες όροι χρήσης διέπουν τις συναλλαγές, τις αγορές, τις επιστροφές, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, την χρήση των δεδομένων της ιστοσελίδας, την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την ασφάλεια των συναλλαγών του κάθε χρήστη.Κατά την είσοδο σας ή την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα paidikooneiro.gr  θεωρείται ότι συμφωνείται και δέχεστε ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης.

1.Ελλείψεις διαθεσιμότητας

Το paidikooneiro.gr  διαθέτει μία μεγάλη προϊόντική γκάμα εκατοντάδων κωδικών. Οι αποστολές των νέων παραγγελιών εκτελούνται μερικές εργάσιμες ημέρες μετά την καταχώρησή τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ανάλογα με την διεύθυνση και τη χώρα του παραλήπτη. Σε ελάχιστες περιπτώσεις και περιόδους προσφορών ή εκπτώσεων μπορεί ο χρόνος να είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από το συνηθισμένο. Στην περίπτωση που κάποια προϊόντα ενώ βρίσκονται αναρτημένα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν διατίθενται λόγω γενικότερης έλλειψης των προμηθευτών ή κατάργηση της κυκλοφορίας τους στην Ελλάδα ή λόγο ανωτέρας βίας ή κακών καιρικών συνθηκών ή για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι εφικτό να παραληφθούν, η εταιρία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.

2.Αδυναμία παροχής υπηρεσιών

Το paidikooneiro.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι υπηρεσίες του να είναι διαθέσιμες εντός των ωραρίων και των καθορισμένων χρονικών ορίων. Ωστόσο δεν λαμβάνει καμία ευθύνη στην περίπτωση αδυναμίας εκπλήρωσης οποιαδήποτε υπηρεσίας που οφείλεται σε υπαιτιότητα των ταχυμεταφορικών εταιριών που συνεργάζεται, ή δυσλειτουργίας του παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου, ή του παρόχου διαδικτυακής φιλοξενίας ή του παρόχου επεξεργασίας διαδικτυακών πληρωμών ή του παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος ή του παρόχου τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

3.Κακόβουλα λογισμικά

H ιστοσελίδα paidikooneiro.gr χρησιμοποιεί επαγγελματικά εργαλεία και λογισμικά για την συνεχή – εικοσιτετράωρη – επιτήρηση και αποτροπή κακόβουλων λογισμικών από τον κώδικα του. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την πιθανή μόλυνση από τέτοιου είδους λογισμικά του εξοπλισμού των χρηστών. Σε κάθε περίπτωση συνίσταται κατά την σύνδεση σας στην ιστοσελίδα μας να έχετε εγκατεστημένο στον εξοπλισμό σας ένα έγκυρο και ενημερωμένο λογισμικό antivirus.

4.Ασφάλεια Συναλλαγών

Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας η ιστοσελίδα paidikooneiro.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL με κρυπτογράφηση 128bit. Με αυτό τον τρόπο όλες οι συναλλαγές σας κρυπτογραφούνται ώστε να μην μπορούν να υποκλαπούν κατά την μεταφορά τους στο διαδίκτυο. Η εκτέλεση των ηλεκτρονικών πληρωμών με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα γίνεται μέσω μεταφοράς σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας, και η εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν διαχειρίζεται ή αποθηκεύει στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας του πελάτη.

5.Προσωπικά δεδομένα

Για να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας για να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων.

Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που δοθεί από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Σε περίπτωση επιλογής εξόφλησης με κάρτα, εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας στην σελίδα πληρωμών της Alpha Bank, η οποία τα επεξεργάζεται και μας ενημερώνει με το αν η χρέωση έγινε επιτυχώς για να ολοκληρωθεί η παραγγελία. Κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν καταγράφεται στη βάση μας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

0
    0
    Το Καλάθι μου
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα